Salut i Bellesa||centre de massatge i estetica Anar a inici Espa–ol
Serveis Botiga Revista l'Equip
 
Revista:  
linea separación

Septiembre 13, 2005

REGENERADOR FACIAL DE CAVIAR (Caviar i Retinol)

SALUT i BELLESA a la Revista SALUD VITAL com el centre a Barcelona que ofereix el tractament Regenerador Facial de Caviar (Caviar i Retinol)
z.jpg"Els extractes de caviar actúen en sinergia amb els ritmes naturals de la pell per millorar el seu to, l'elasticitat i fermesa i combatre l'envelliment cutani.
Es comença amb una neteja facial amb l'emulsió tònica de caviar i retinol. S'aplica un sèrum d'enzimes d'origen biotecnològic sobre la cara, coll i escot i es deixa actuar de 3 a 5 minuts. Després es retira amb aigua. A continuació s'aplica mitjançant un suau massatge un sèrum bifàsic que conté un gel amb extracte de caviar. Amb un pinzell s'aplica una mascareta amb una capa fina i uniforme sobre la cara, coll i escot. Passats 10 minuts, es fa un massatge fins que s'hagi absorbit totalment. Aquesta mascareta és una barreja de principis actius: càpsules d'alginates amb extracte de caviar pur que passa a la pell durant el massatge, retinol complex (antiedat) i extracte de pi marí (antioxidant). Són nanosferes que penetren la pell lentament. Per acabar, es realitza un massatge amb 10 g de gel concentrat de caviar. El resultat és una pell molt lluminosa, llisa, compacta i jove.

Per aconseguir una efectivitat total, es recomana una sessió setmanal durant cinc setmanes seguides i un manteniment a casa amb els productes de la mateixa gamma.

Extracte traduït de la Revista SALUD VITAL número 40

Més articles
Arxius