Salut i Bellesa||centre de massatge i estetica Anar a inici Espa–ol
Serveis Botiga Revista l'Equip
 
Revista:  
linea separación

Noviembre 05, 2007

Argan, l'or del Marroc

l'Argan creix als boscos entre les ciutats costaneres d'Agadir i Essaouira. Es tracta d'un arbre espinós amb arrels profundes que l'ajuden a sobreviure la calor, la sequera i el sòl pobre i dóna feina i productes als berebers, poble autòcton de la zona.

semilla-argan.jpg

De l'arbre se n'aprofita gairebé tot, desde la fusta als fruits que mengen les cabres fins l'ós que s'obre per extreure'n la llavor per produïr l'oli també anomenat "or del Marroc".

L'oli és molt nutritiu i ric en àcids grassos essencials i antioxidants. Es dreu que baixa els nivells de colesterol, estimula la circulació, ajuda al sistema inmunològic i es fa servir com a tractament per les malalties de la pell. L'oli d'argan ha estat usat tradicionalment i ara ha passat a ésser un aliment de moda a Europa i Amèrica del Nord, on també on la indústria cosmètica ha mostrat un gran interés per les nombroses propietats que té.

Tens la possibilitat de comprovar els beneficis de l'oli d'argan tant per la pell com pel gust:
Amb la compra de la CREMA ARGAN de Babor t'emportes gratuĩtament una ampolla d'oli d'argan de cultiu biològic i un llibret amb receptes perque pugis gaudir d'aquest oli únic.

Més articles
Arxius