Salut i Bellesa||centre de massatge i estetica Anar a inici Espa–ol
Serveis Botiga Revista l'Equip
 
Revista:  
linea separación

Octubre 18, 2004

El mal d'esquena

Acostuma a aparèixer després d'un traumatisme o un esforç, però de vegades el dolor apareix sense raó aparent.
Una de les causes més freqüents és la mala posició al dormir. Una posició incorrecte o un matalàs massa tou no permet el relaxament dels músculs durant la nit i aixó dona lloc a una contractura.

Les males posicions que s'adopten a l'estar assegut durant intervals llargs són una altra de les causes freqüents dels mals d'esquena. Tot i que els ergònoms opinen que la cadira perfecte no existeix, recomanen canviar la posició de tant en tant, aixecar-se i caminar una mica ajuda a  desentumir els músculs.

Seure bé
En quant a la posició al seure a una cadira, la millor manera és ocupar tot l'espai d'aquesta i formar un angle recte amb les cuixes i esquena.

Tot i la tendència a contrarrestar aquest dolors amb antiinflamatoris, aixó no sembla ser el més adequat.

Segons escriu el Dr. Xavier Gutiérrez a El Periódico: "Els mals d'esquena tendeixen a remetre amb l'ús de paracetamol, àcidacetilsalicílic, o fins i tot tranquil.litzants menors que relaxen els músculs. També és molt adequat l'ús de faixes elàstiques i la realització de massatges amb cremes antiinflamatòries"

En qualsevol cas, el millor és evitar l'aparició d'aquest mal duent
una vida sana, amb exercici suau, mantentint una postura correcte i
evitant excessos i esforços.
__

Salut i Bellesa

Avui inaugurem la nova pàgina web de Salut i Bellesa, per aquesta ocasió hem posat en marxa la Revista: un lloc on llegir articles relacionats amb la salut, el benestar, la bellesa, etc.
Si tens algún comentari escriu a : atencio@salutibellesa.net

L'equip de Salut i Bellesa
__

Més articles
Arxius