Salut i Bellesa||centre de massatge i estetica Anar a inici Espa–ol
Serveis Botiga Revista l'Equip
 
Revista:  
linea separación

Abril 13, 2008

Xocolateràpia

Tot i que la Xocolaterapia s'ha usat desde temps remots a través del consum de la xocolata, enriquint amb innumerables propietats als consumidors d'aquest aliment dels deus, és ara quan es descobreixen les seves qualitats a nivell estètic que genera una nova vessant i un nou concepte d'aquesta terapia en el món de l'estètica....deixa't encisar per les propietats del cacau...


cacao.jpg

foto de evanr

El consum de xocolata proporciona una inesgotable font d'energia gràcies al seu valor nutritiu i energétic, és un potent estimulant a la vegada que ens dóna sensacions de tranquilitat i relaxació vinculades a l'estimulació de la "hormona de la felicitat".

Descobreix els beneficis del cacau amb el Tractament corporal a la Xocolata o amb un Massatge a la Xocolata

cacao2.jpg


foto de icyshardDins la categoria dels tractaments estétics, la xocolaterapia, és considerada com una part imprescindible dels nous tractaments cosmètics que promouen el plaer dels sentits en completa sinergia entre el cos i la ment. La pell s'enriqueix de les propietats de l'extracte del Cacau (Theobroma Cacao) i el seu dolç aroma ens produeix infinitat de sensacions.

Més articles
Arxius